Hei ystävä! Tervetuloa kauppaani.

Olen koonnut kauppaani tavaroita meiltä ja maailmalta - vauva-arkeen, taaperomaailman käänteisiin ja äidin ja ystävien iloksi. Kaupassa näkyy rakkaus erinomaiseen designiin - oivaltavaan, toimivaan, laadukkaaseen ja aikaa kestävään. Kaupasta löytyvät tuotteet ovat jokaisen tuoteryhmän parhaimmat vaihtoehdot. Konsulttinani on toiminut Pikku-Pikkulintu, kevään 2011 lapsi.

Olen valinnut kauppani kaikki tavarat eko sydämellä: kaikki on valmistettu sopusoinnussa maapallon ja ihmisten kanssa. Aina. Siksi löydät kaupasta paljon luomupuuvillaisia vaatteita, vain myrkyttömillä väreillä värjättyjä leluja ja tekstiileitä, sekä paljon puuta. Suurin osa tavaroista on valmistettu Euroopassa. Silloinkin kun tavarat tulevat kauempaa, on ne tehty valvotusti ja vastuullisesti aikuisten ammattitaidolla.

Toisinaan jotain tuotetta ei yksinkertaisesti valmisteta orgaanisesta puuvillasta tai uusiutuvasta materiaalista. Toisinaan löytämäni design on niin ainutlaatuista, että annan sille mahdollisuuden. Haluan myös tukea tärkeää suomalaista osaamista - perinteikästä käsityötaitoa, uutta nuorta suunnittelua ja pienten tehtaiden pystyssä pysymistä. Kun olen päättänyt tehdä poikkeuksen tiukoista kriteereistäni ja kyseessä ei ole ekomateriaali, kerron siitä tuotekuvauksen yhteydessä. Voit siis aina olla varma, että olen ottanut selvää valmistusprosessista ja kerron sinulle tietoni häpeilemättä ja avoimesti.

Yhdestä en tingi koskaan: ylevästä laadusta. Luonto kiittää kun tavaroilla on pitkä elämä. Erityisesti, jos tuotetta ei vielä osata valmistaa uusiutuvista materiaaleista, tulee sen kestää. Pikkulinnun kaupan tuotteet on valmistettu huolellisesti, monet käsityönä, ja tarkoitettu elämään pitkään. Siksi ne myös maksavat hiukkasen enemmän.

Olen niin varma tuotteiden kestävyydestä, että lupaan ostaa jokaisen myymäni tuotteen takaisin kun et enää tarvitse sitä. Pikkulinnun kauppaan tulee näin ajanmyötä myös käytettyjen tavaroiden myyntiosio. Halutessasi myydä käytetyn tuotteen takaisin, lähetä viesti ja kerromme miten toimia.

Mutta puuttuuko kokoelmastamme jotain? Lähetäthän viestiä - kuulen mielelläni mitä uutta voisin muuttolennoillani etsiä juuri sinua varten.

Toivottavasti inspiroidut keräämästäni ihanasta yhtä paljon kuin minä kauppaa kootessani!

Tsirp, Pikkulintu