Miten Pikkulinnun kaupan tuotteet tulevat perille?
Ja muita tärkeitä vastauksia.


Maksutavat

Pikkulinnun kaupassa maksaminen hoituu automaatti-, debit- tai credit-maksukortilla, jossa on MasterCard-, Visa- tai American Express -tunnus.
Valitettavasti kaupassa ei toistaiseksi voi maksaa suoraan verkkopankin kautta.

Toimitusehdot

Suomeen toimitettavista tilauksista peritään 3, 5 tai 10 euron toimituskulu tuotteen painon mukaan. Toimituskulu lisätään ostoskorissa tilauksen loppusummaan valittuasi toimitusmaan.

Ostaessasi useampia tuotteita, veloitamme toimitusmaksun suurimman toimituskulun mukaan. Toimituskuluja ei siis lasketa jokaisesta tuotteesta yhteen.

Suomen ulkopuolelle perimme 5, 10, 20 tai 35 euron toimituskulun riippuen kohdemaasta.

Yli 80 euron tilaukset toimitamme Suomeen ilman toimituskuluja (Ei koske alennustuotteita, pahoittelut!). Hyvitämme yli 80 euron tilausten toimituskulut (kun tilauksen normaalihintaisten tuotteiden yhteen laskettu summa ylittää 80 €) kun tilauksesi on valmis matkaan.

Lähetämme tilaukset matkaan pääsääntöisesti 2-3 arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen posti kuljettaa paketin oman aikataulunsa mukaisesti. Toimitustapana on ostosten koon ja arvon määräävästi joko kotiin toimitettava kirje (1. luokka) tai postista noudettava paketti (Economy 16). Suomen ulkopuolelle käytämme 2. lk:n kirjettä tai Priority-postipakettia.

Mikäli haluat ostoksesi nopeammin, käytämme lisämaksusta Pikakirjettä tai Itella Express Business Day -pakettia. Pikakuljetuksen halutessasi kerro meille siitä sähköpostitse.

Mikäli ostamasi tuote on loppunut varastostamme, vaikka maksoit sen, olemme mokanneet. Pahoittelemme virhettämme suunnattomasti ja kerromme koska voimme toimittaa sinulle tuotteen ja ilmoitamme uuden toimitusajan. Tällöin annamme sinulle myös mahdollisuuden peruuttaa kaupan.

Kampanjoita (aletuotteet jne.) koskee samat toimitusehdot kuin normaalihintaisia tuotteita, lukuunottamatta ilmaista toimitusta yli 80 euron ostoksille.

Koska haluamme säästää luonnonvaroja mahdollisimman paljon, pakkaamme lähetyksemme ilman muovia (särkyviin joudumme kyllä vähän käyttämään kierrätettyjä kuplamuoveja), mahdollisimman vähin pakkausmateriaalein. Pakkausteippimmie on biohajoavaa. Kierrätämme myös kaikki itse saamamme pakkausmateriaalit, ethän siis pahastu, jos laatikkosi on kiertänyt maailmaa jo ennen sinulle tuloa!

Käyttämättömän tuotteen vaihto tai palautus

Pikkulinnun kaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Saat rahat takaisin maksukortille, jolla olet tilauksesi maksanut, tai voit vaihtaa ostoksesi toiseen.

14 vuorokautta lasketaan siitä päivästä kun lähettämämme paketti tuodaan sinulle kotiin tai on noudettu postista. Tämän ajan sisällä sinun täytyy ottaa yhteyttä kauppaan ja kertoa mitkä tuotteet haluat palauttaa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, moitteettomassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan, jos tuotteella sellainen on.

Asiakas vastaa lähetyksen saapumisesta takaisin Pikkulinnun kauppaan. Normaalihintaisten tuotteiden palautus on asiakkaalle maksutonta. Alennustuotteiden palautuskuluista asiakas vastaa itse. Huomioithan palauttaessasi aletuotteita, että paketti on asiakkaan vastuulla siihen asti kuin saapuu kauppaan. Käytä tarvittaessa seurattavia lähetysmuotoja.

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa Pikkulinnun kaupasta ostamasi tuotteen:
1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tsirp AT pikkulinnun.fi. Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaan on tehtävä kaupalle ilmoitus palautuksesta 14 vuorokauden sisällä ostosten vastaanottamisesta, jotta palautusoikeus säilyy. 2. Pakkaa tuotteet hyvin ja laita paketin sisään yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) sekä tilauksesi numero. 3. Vie paketti postin tiskilla ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus Pikkulinnun kauppaan. Posti tulostaa päälle osoitteen! 4. Kuittaamme paketin perilletulon sen saavuttua. (Jos meistä ei kuulu, kurkkaa roskapostit.)

Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Maksamme normaalihintaisten tuotteiden hyvityksen takaisin maksukortillesi, jolla olet maksanut pääsääntöisesti viikon sisällä palautuksen perilletulosta, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa kuluttajasuojalain mukaisesti. Rahat palautetaan kortille, jolla olet tilauksesi maksanut ja hyvitys näkyy maksukorttisi tiliotteella 5-10 päivän kuluessa hyvityksen tekemisestä. Siirtoaika on Pikkulinnusta riippumaton ja suorituksen tekee PayPal tai Stripe.

Virheellinen tuote

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai vaurioitunut, ota mahdollisimman pian yhteyttä Pikkulinnun kauppaan!

Virheelliset tuotteet korvataan täysimääräisesti aina, jos virheen vastuu on kuluttajasuojalain mukaan myyjällä.

Mikäli paketti on vaurioitunut matkalla, ota välittömästi yhteyttä Postin asiakaspalveluun.

Käytettyjen tuotteiden palautus

Pikkulinnun kauppa ottaa takaisin kaikki myymänsä tuotteet niin kauan kuin kauppa on olemassa, olipa tuotteen ostamisesta kuinka paljon aikaa tahansa.

Käytetyt tuotteet päätyvät uudelleen myyntiin Pikkulinnun toiseen kauppaan.

Mikäli haluat päästä eroon Pikkulinnun kaupasta ostamastasi tuotteesta, ethän siis heitä sitä roskiin, vaan lähetät postia tsirp AT pikkulinnun.fi ja kerrot mitä haluat meille palauttaa!

Otamme vastaan myös muualta ostetuja hyvin suunniteltuja leluja ja vaatteita.

Maksamme jokaisesta palautettavasta tuotteesta käyvän hinnan. Hinta määräytyy tuotteen iän ja kunnon mukaan.

Älä lähetä meille tuotteita ennenkuin olet sopinut asiasta Pikkulinnun & co kanssa sähköpostitse.

Kierrätys vähentää yleensä neitseellisten raaka-aineiden ja energian kulutusta, minkä vuoksi se on ympäristöä säästävä ratkaisu - ja antaa myös pikku palleroisillemme mahdollisuuden nauttia vihreistä puista ja sinisestä taivaasta.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:

Pikkulinnun kauppa/ Elephant Factory

00150 Helsinki

Y-tunnus 2312108-3, Alv-Rek.

Rekisteriä hoitavat Pikkulinnun kaupan henkilökunta tsirp AT pikkulinnun.fi.

Rekisterin nimi: Pikkulinnun kaupan asiakasrekisteri.

Rekisteriä ylläpidetään Pikkulinnun kaupan asiakkaiden tilausten käsittelyyn, lähettämiseen ja arkistointiin. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

RePack-pakkauksen valinneiden asiakkaiden sähköpostiosoite välitetään Original RePack -yrityksen rekisteriin.